de blijedoos afbeelding

de blije doos: al 50 jaar een begrip

Elke zwangere vrouw in Nederland kan zich aanmelden voor het gratis cadeaupakket van WIJ met onder meer de blije doos. Al meer dan 6 miljoen zwangeren hebben de afgelopen jaren deze gratis zwangerschapsbox ontvangen.

Over WIJ

Met een enthousiast team vanuit Hoorn is WIJ er speciaal voor jou! Tijdens je zwangerschap en na de geboorte van je baby ontvang je van WIJ allerlei gratis cadeaus en handige informatie.

Ontdek alles over zwanger worden, zwanger zijn, het moederschap en over kinderen tot de leeftijd van twaalf jaar. Van relevante informatie en deskundig advies tot ongedwongen contact met andere (aanstaande) ouders die hetzelfde meemaken. WIJ helpt jou, zodat jij de uitdagingen van het ouderschap aan kunt en plezier beleeft aan deze nieuwe fase in je leven. Hoe fijn is dat!?

Ontstaansgeschiedenis

In 1974 is de blije doos bedacht op de marketingafdeling van Prénatal. De activiteiten rond deze zwangerschapsbox zijn uitgegroeid tot het bedrijf WIJ Special Media dat nog steeds de blije doos aanbiedt.

Zwangere vrouwen konden zich aanmelden voor de blije doos door het invullen van een bon die te vinden was in vrouwenbladen als Libelle en Margriet. Evenals nu konden zij de doos ophalen bij een Prénatal winkel en kregen ze het magazine WIJ thuisgestuurd. Later is het concept uitgebreid met diverse media gericht op de periode voor en na de geboorte.

de blije doos is inmiddels een fenomeen in Nederland en heeft bij menig zwangere vrouw een glimlach op haar gezicht getoverd.

Heb jij je al aangemeld?

Tijdens en na je zwangerschap ontvang je allerlei leuke cadeaus waaronder de blije doos. Meld je nu aan voor het gratis cadeaupakket van WIJ.

Aanmelden