de blijedoos afbeelding

Veelgestelde vragen

Ik ben zwanger. Hoe kan ik mij aanmelden voor de blije doos?

  • Wat leuk dat je zwanger bent, gefeliciteerd! Je kunt je hier aanmelden voor de blije doos. de blije doos is onderdeel van het gratis cadeaupakket van WIJ. Heb je al eerder een zwangerschap aan ons doorgegeven? Log dan in op Mijn.WIJ, ga naar Mijn.GEZIN en voeg je zwangerschap toe.

Wanneer mag ik de blije doos ophalen bij een Prénatal winkel?

  • Na de welkomstmail ontvang je een uitnodiging met barcode (per e-mail) om de blije doos op te halen bij een Prénatal winkel naar keuze. Deze barcode vind je ook bij Mijn.WIJ bij Mijn.CADEAUS. Je kunt tot je uitgerekende datum de blije doos ophalen.

Kan ik mij aanmelden voor de blije doos wanneer ik niet woonachtig ben in Nederland?

  • Nee, dat is helaas niet mogelijk. In de samenwerking met onze partners hebben wij er voor gekozen om de blije doos alleen beschikbaar te stellen in Nederland.

Ik wil graag iemand verrassen met de blije doos. Hoe regel ik dit?

  • Het is vanwege privacy redenen niet mogelijk om iemand anders aan te melden voor de blije doos.

Kan ik de blije doos ook laten opsturen, indien ik niet in de gelegenheid ben om de doos op te halen bij een Prénatal winkel?

  • Ja, de blije doos kun je tegen betaling van de verzendkosten laten opsturen. Je vindt hierover meer informatie in de uitnodiging voor het ophalen van de blije doos. Je ontvangt deze uitnodiging direct na de welkomstmail.

Ik twijfel of mijn aanmelding wel goed is gegaan, want ik heb (nog) geen uitnodiging voor de blije doos ontvangen.

  • Na het invullen van je gegevens heb je een e-mail ontvangen om je account te activeren. Als je inlogt op Mijn.WIJ kun je je account raadplegen. Bij Mijn.GEZIN staat jouw zwangerschap met de uitgerekende datum. Na de welkomstmail ontvang je een uitnodiging met barcode (per e-mail) om de blije doos op te halen bij een Prénatal winkel naar keuze. Deze barcode vind je ook bij Mijn.CADEAUS op Mijn.WIJ. Je kunt tot je uitgerekende datum de blije doos ophalen.

Ik ben opnieuw zwanger. Hoe kan ik mij aanmelden voor de blije doos?

  • Als je al eens eerder een zwangerschap hebt doorgegeven aan WIJ, kun je jouw nieuwe zwangerschap toevoegen aan je profiel bij Mijn.GEZIN. Ga hiervoor naar Mijn.WIJ. Na de welkomstmail ontvang je een uitnodiging met barcode (per e-mail) om de blije doos op te halen bij een Prénatal winkel naar keuze. Je kunt tot je uitgerekende datum de blije doos ophalen.

Welke cadeaus ontvang ik als ik mij heb aangemeld voor de blije doos?

  • Naast de blije doos ontvang je nog meer cadeaus, zoals het gratis magazine WIJ (4x per jaar) totdat je kind één jaar is en een gratis mutsje van simply colors bij de geboorte van je baby. Bij Mijn.CADEAUS op Mijn.WIJ kun je zien welke cadeaus je wanneer kunt verwachten.

Hoe gaat WIJ om met mijn persoonsgegevens?

  • WIJ gaat zeer zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Zo heb je het recht om te allen tijde deze gegevens in te zien, aan te passen of eventueel te verwijderen. Deze persoonsgegevens worden gebruikt om jou gratis cadeaus en relevante informatie te geven. Hiervoor werkt WIJ ook samen met partners die gebruik kunnen maken van jouw gegevens. Wil je hierover meer weten? Bekijk dan het Privacy statement.

Heb jij je al aangemeld?

Tijdens en na je zwangerschap ontvang je allerlei leuke cadeaus waaronder de blije doos. Meld je nu aan voor het gratis cadeaupakket van WIJ.

Aanmelden