de blijedoos afbeelding

Welke cadeaus ontvang je nog meer?

Naast de blije doos ontvang je van WIJ nog meer cadeaus. Wat dacht je van het gratis magazine WIJ (4x per jaar) totdat je kind één jaar is?! Of een gratis mutsje van simply colors bij de geboorte van je baby?! Je leest hieronder welke cadeaus je allemaal kunt verwachten. Je vindt ze straks ook bij Mijn.CADEAUS in je profiel op Mijn.WIJ nadat je je hebt aangemeld.

Magazine WIJ
Magazine WIJ

4x per jaar ontvang je totdat je kind één jaar oud is dit leuke magazine gratis op jouw deurmat. Bekijk hier de meest recente editie online of wanneer de eerstvolgende editie verschijnt

Relevante informatie over je zwangerschap
Relevante informatie over je zwangerschap

Op WIJ.nl vind je alles over zwanger zijn en de ontwikkeling van je baby. Ook ontvang je wekelijks interessante informatie en tips in je mailbox.

Hart bedeltje
Hart bedeltje

WIJ mag namens KAYA sieraden jou gratis een prachtig bedeltje van sterling zilver of 18 karaat goud verguld aanbieden. Een uniek sieraad met een waardevolle betekenis, zodat je je kind symbolisch dicht bij je hart kunt dragen.

65 dagen gratis lezen en luisteren
65 dagen gratis lezen en luisteren

Als je met zwangerschapsverlof gaat ontvang je van WIJ samen met Nextory een code om gratis, 65 dagen lang, lekker te kunnen ontspannen door het lezen en luisteren van boeken. Heerlijk om te gebruiken tijdens je verlof.

Mutsje met de naam van je baby
Mutsje met de naam van je baby

Na de geboorte kun je een gratis mutsje van simply colors bestellen als je de gegevens van je kind toevoegt aan jouw profiel in Mijn.WIJ. Doe dit wel binnen zes weken na de geboorte.

Eerste fotoboekje van je baby
Eerste fotoboekje van je baby

Als je baby twee maanden oud is, ontvang je van WIJ samen met smartphoto een gratis fotoboekje. Met de foto's van de eerste maanden van je baby maak je zo een mooie herinnering voor later.

Bordje
Bordje

Als je baby zeven maanden oud is en toe is aan stukjes brood en ander vast voedsel, ontvang je van WIJ samen met Blue Band een gratis bordje.

Nijntjes eerste puzzel
Nijntjes eerste puzzel

Als je kind 18 maanden oud is, mag WIJ je gratis ‘nijntjes eerste puzzel’ van Ravensburger cadeau geven. Nijntje vindt spelen belangrijk. De set bestaat uit vier puzzels van 2, 3, 4 en 5 stukjes.

Community
Community

Volg WIJ op Facebook, Instagram, Pinterest en TikTok en mis niets!

Wil je deze cadeaus ook ontvangen?

Meld je dan nu aan voor het gratis cadeaupakket van WIJ en ontvang de blije doos en de andere cadeaus tijdens en na je zwangerschap.

Aanmelden